четвртак, 8. март 2012.

ZASTO AGENCIJA ???





ZAŠTO NEKRETNINU KUPITI ILI PRODATI PUTEM POSREDNIKA-AGENCIJE ZA NEKRETNINE?

Mi prodajemo informacije. Cilj naše agencije je da svakom svom klijentu omogući sigurnost i toplinu doma.
Na žalost, mnogi ljudi imaju pogrešno mišljenje o agencijama koje je uglavnom prouzrokovano neinformisanošcu, pokušajem da „uštede“ nekoliko stotina evra, a da, pri tome, ni ne sanjaju da je sve to veoma rizično i da, kada svedu konačan račun, ispostavi se da uštede nema, šta više, potroše mnogo veći iznos novca na razne advokate , provere i overe, koje bi u agenciji dobili u sklopu agencijske provizije. Ne dozvolite da Vas iko obmanjuje, agencijska provizija je kod nas „fiksna i nepromenljiva“ i iznosi 3%. 
Nažalost, u Srbiji još uvek nije stupio na snagu zakon o agencijama za promet nekretnina, ali se svi nadamo da će se to ubrzo desiti.

Šta dobijate kupovinom stana preko agencije ?
Najbitnija prednost trgovanjem nekretninama posredstvom agencije jeste ta da uštedite puno vremena, koje Vam niko ne moze nadoknaditi.
Pre posete nekoj agenciji, veoma korisno bi bilo da se raspitate o utiscima (internet, prijatelji koji su već kupovali stan, ili direktno kod nas itd.).
U interesu agencije je da Vi budete zadovoljni kupovinom i uopšte saradnjom, jer Vaše zadovoljstvo predstavlja jaku preporuku za našu agenciju, i vaša pozitivna iskustva grade osnov za sve buduće saradnje.
Agencija u sklopu svojih usluga za Vas vrši proveru nekretnine koju kupujete, nalazi odgovarajuću nekretninu, spaja Vas sa prodavcem, obebeđuje ugovor I omogućava Vam da u najkraćem mogućem roku dođete do željene nekretnine uz minimalan utrošak vremena, živaca i novca.

Zašto bi prodavci nekretnina trebali da sarađuju sa agencijom?
Iz sličnog razloga kao i kupci. Nekretninu koju prodajete, mi oglašavamo za Vas, pronalazimo potencijalne kupce i Vaše je samo da sačekate pronalazak adekvatnog kupca Vaše nekretnine, i najbitnije - vodimo računa koga dovodimo kod Vas.

Ukoliko rešavate vaše stambeno pitanje putem kredita, agencija Vam takođe moze pomoći da za kratko vreme dobijete odobrenje kredita kao i da Vam preporuči neku od banaka sa kojima pouzdano sarađuje uz optimalne uslove.

Ovim smo ukratko pokušali da Vas uputimo da budete informisani i da ne dođete u situaciju da budete prevareni. Nadamo se da smo bili od pomoći i da će Vam ovo olakšati kupovinu nekretnine.
Na teritoriji Novog Sada i šire okoline postetite nas lično na bilo kojoj od 11 lokacija i saznajte sve što Vas zanima NS-GROUP NEKRETNINE ili nas posetite na sajtu,www.nekretnine-novisad.rs.

Нема коментара:

Постави коментар